Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missing People startar ny sökinsats efter försvunnen man – har du sett Morgan, 46?

46-årige Morgan sågs senast vid resecentrum i Jönköping – men sedan dess är han spårlöst försvunnen. På lördag inleder Missing People en ny sökinsats.
– Det här är ett mysterium, säger verksamhetsledare Therese Jigfjord.

46-årige Morgan, som står skriven i Huskvarna, anmäldes försvunnen i slutet av december för två år sedan. Det finns uppgifter om att han befann sig vid resecentrum i Jönköping den 22 december 2018, men där slutar spåren.

Enligt Therese Jigfjord, verksamhetsledare och operativ chef för Missing People Jönköping, har man inte fått in något tips om Morgans försvinnande.

– I de flesta ärenden vi får in har vi något att gå på, men det har vi inte här. Det finns ingen iakttagelse alls. Det här är ett mysterium, säger Therese Jigfjord.

Missing People har letat efter honom tidigare, senast i mars 2019, och på lördag är det alltså dags igen. Missing People samlas vid Smedbyn i Huskvarna klockan 10.00 och alla personer över 18 år får vara med och delta i sökandet.

Den här gången kommer sökinsatsen att riktas in på skogarna i Huskvarnatrakten, berättar Therese Jigfjord.

– Vi är säkra på att han inte finns i centrala Huskvarna, men utöver det har vi som sagt ingen annan ingång så vi börjar i skogarna.

Morgan har mörkt hår, talar skånska och är 187 centimeter lång och väger ungefär 80 kilo.

FOTNOT: Anhöriga har godkänt att bilden på Morgan publiceras.