Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mullsjö värvar landslagsstjärna: "Oerhört inspirerande"

Mullsjö AIS fortsätter att förstärka truppen. Nu har Norges landslagsmålvakt Markus Jelsnes, 23, kritat på ett kontrakt med klubben. – Jag har internationell erfarenhet på hög nivå, säger nyförvärvet.

På måndagen presenterade Mullsjö den schweiziske storstjärnan Tim Braillard.

– Jag vill vara med och vinna SM-guld med Mullsjö. Jag tror att jag kan vara med och utveckla spelet i några specifika delar. Som både offensiv och defensiv vill jag se till att vi gör många mål framåt, å andra sidan vill jag bygga upp en stabil defensiv. Jag kan jobba mer på besluten när jag ska skjuta. Jag tar med mig min erfarenhet och hoppas kunna bidra till att vi vinner SM-titeln. För att kunna det måste träningsintensiteten vara hög och det är något jag ser fram emot och förväntar mig, sa Braillard när han presenterades.

Mullsjö värvar landslagsmålvakt

Men Mullsjö AIS är inte nöjt där.

Den norske landslagsmålvakten Markus Jelsnes, som har representerat landet under två världsmästerskap, har nu skrivit på ett kontrakt med det Andreas Elf-ledda laget.

– Jag har internationell erfarenhet på hög nivå men nu ska det bli oerhört inspirerande att träna och spela med ett av världens bästa lag varje dag, säger Jelsnes i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag och Jonathan (Larsson) skall skapa ett bra målvaktspar. Jag vill givetvis vara förstaalternativet och det är därför jag flyttar till Sverige.

Mullsjö-sportchefen Jesper Axell är belåten med sitt senaste nyförvärv:

– Han kommer med mycket erfarenhet trots sin ringa ålder. Han har tio år på världsscenen framför sig, bara han själv vill.