Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny artikelserie: JP-buketten delas ut i Mullsjö

Artikel 1 av 3
JP-buketten
Visa alla artiklar

Vilka är Mullsjös alla vardagshjältar? Nu startar Jönköpings-Posten artikelserien JP-buketten, där lokala eldsjälar belönas med en blomma.

Jönköpings-Posten har tidigare publicerat flera reportage i serien JP-buketten. Nu gör vi satsningen igen, den här gången med fokus på Mullsjö. Läsarna bjuds härmed att nominera någon som förtjänar en hyllning i form av en blombukett. Mottagarna utses av redaktionen och presenteras sedan i reportage i appen, på JP.se och i tidningen.

Nu behöver vi er hjälp att hitta de lokala vardagshjältarna i just Mullsjö. Känner du en eldsjäl som gör något extra för bygden? Vill du tacka någon för en fin insats? Eller vill du uppmärksamma någon du inte känner så väl men som behöver lite uppmuntran för ett jobb eller något man gjort för sina medmänniskor?

Mejla till [email protected] och berätta vem du tycker förtjänar JP-buketten och varför - så kanske det blir just din kandidat som överraskas med en blomma. Vi behöver också dina kontaktuppgifter för att veta vem du som nominerar är.

Här kan du läsa reportaget om den allra första mottagaren av JP-buketten.