Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya bilinbrott i Jönköping – här slog BMW-ligan till i natt

BMW-ligan har slagit till igen. Under söndagsnatten drabbades fyra bilar av inbrott på Bymarken. – En person hörde något men valde att inte titta ut genom fönstret, säger polisens presstalesperson Monica Bergström.

Fyra bilinbrott anmäldes vid sjutiden på måndagsmorgonen. BMW-ägarna på Bymarken hade då upptäckt att rutorna krossats på sina bilar.

– Det vi har i nuläget är att det handlar om bilrattar, men det är oklart om något mer är stulet. Vi kommer göra en brottsplatsundersökning så fort som möjligt för att undersöka det vidare, säger Monica Bergström.

Det är oklart exakt när BMW-ligan slog till – men polisen misstänker att de var i farten vid 04-tiden.

– En person hörde något som lät vid den tidpunkten men valde att inte titta ut genom fönstret. Vi vet inte helt säkert om det var då inbrotten inträffade, säger Bergström.

Förra veckan inträffade fem BMW-inbrott i Bankeryd, och veckan dessförinnan anmäldes ytterligare fem fall av BMW-stölder i Jönköpings kommun. Tre i Huskvarna och två i Bankeryd.