J-Södra har årsmöte den 11 mars. Nu har föreningens valberedning kommit med sitt förslag om vilka som ska ingå i styrelsen.

Per Gerleman och Pernilla Westerberg har avböjt omval och kommer att behöva ersättas. Valberedningen föreslår istället att Olle Jerdmyr Steen och Fredrik Ståhl väljs in på två år.

Så här skriver klubben på sin hemsida:

"Olle Jerdmyr Steen, 30 år, är advokat hos Wesslau Söderqvist Advokatbyrå och arbetar med affärsjuridik. Han är uppvuxen i Jönköping och har i flera år under ungdomen spelat ungdomsfotboll i Jönköpings Södra IF. Därefter har han följt föreningen som supporter, och de senaste åren hjälpt föreningen i juridiska frågeställningar."

"Fredrik Ståhl är 48 år och uppvuxen i Bankeryd. Fredriks yrkeskarriär har mestadels rört sig inom marknad och försäljning och då i huvudsak på Preems huvudkontor i Stockholm samt inom BMW:s återförsäljarverksamhet både i Stockholm och Jönköping. Fredrik är för närvarande försäljningschef för BMW på Holmgrens Bil. Under säsongerna 2017-2019 var Fredrik anställd som klubbchef i Jönköpings Södra IF och har via den rollen även varit adjungerad i styrelsen."

Det står även klart att klubbens ordförande Mats Tidstrand ställer upp för omval. Tidstrand blev tillförordnad ordförande 2016 och blev vald till ordförande i november samma höst.