Det var illa innan, det är värre nu och det kommer att bli mycket värre när Riksbyggen slänger ut resterande hyresgäster från parkeringen under däck. Typ 30–40 bilar till som måste åka runt och leta parkeringsplats och släppa ut avgaser. I onödan. För detta hade kunnat undvikas om NÅGON av ovanstående bemödat sig med att lösa problemet innan det blev ett problem.

Redan nu parkerar bilar där parkering är förbjuden (insidan av Dalviksringen och även där det är tidsbegränsat), på trottoaren och i den delen av parkeringshuset som fortfarande är öppen är det tveksamt om alla betalar för en plats. Vilket gör att det känns surt att jag ska behöva betala.

Jag kom med en lösning långt innan bygget satte igång men kommunen vägrar att agera. Enkelrikta hela Dalviksringen och gör snedparkeringar. Är väl inte så svårt? Det är dessutom en temporär lösning. Till skillnad från alla de parkeringsplatser som det inte verkar vara några problem att skapa i samband med att herrgården med kafé på rosariet Rosenlund börjar bli färdigt.

Om nu kommunen vägrar lösa parkeringsproblem för alla BOENDE på Dalvik så ska det banne mig inte skapas några parkeringar för BESÖKANDE till herrgård/kafé/Rosariet! Det finns en busshållplats precis utanför och ni är ju annars så noga med att tvinga folk att ta bussen. Varför inte här?

Det ska absolut inte användas skattepengar för det ena men inte för det andra. Parkeringskaoset på Dalvik är betydligt mer prioriterat än "nöjesparkeringar" vid Rosariet och det här är en fråga som definitivt borde drivas vidare.

Dalviksbo