Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

På is i Kinnarps och konsert i Knekta: Här får barnen fina sommarminnen – gratis

Nu är sommarlovet här. Skrämmande – eller bara kul? För en del föräldrar kan det nog vara nog så läskigt. För hur ska veckorna fyllas? All matlagning, allt som kostar, allt som ska infrias efter vardagens slit... I dag tipsar vi om massor av gratis aktiviteter att göra ihop - som att åka skridskor på nyspolad is.

Kanske är sommarens största utmaning att inte stressa upp sig av alla andras semestermys. Men försök. Försök att förtränga allas lyckade Facebookuppdateringar och Instagrambilder i motljus.

Innan den underbara grillningen i solnedgång/havsbadet från klippor/hopptornsdyket ägde rum var det (antagligen) lika stökigt att ta sig iväg hemma hos dem - som det är hos er.

Grejen med sociala medier, men också med sommaren, är ju även att vi väljer vad vi minns - och vad vi tar med.

Kom knotten sen? Kom ihåg fikastunden och farfars skämt. Har du en tvååring? Kom ihåg solen mot dina stängda ögonlock minuten han låg still - och sov.

Samla kraft.

Snart börjar skolan och rutinerna igen. Gudskelov.

Här är några tips så länge, på gratis aktiviteter att fylla lovet med. Eller att strunta i.

Skogen finns ju alltid. Liksom Vätterstranden. Och Dumme mosse. Och Hassafall. Och Ölands brygga. Och stadsparken. Och Visingsö. Och...

LÄS MER: Glädjebeskedet för barnen i sommar