Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Parkens nya storbokning - Ulf Lundell kommer till Huskvarna i sommar

Ulf Lundell kommer till Huskvarna Folkets Park i sommar. I slutet av augusti ställer sig den folkkäre sångaren på stora scenen med sitt band.

Musikern, författaren och konstnären Ulf Lundell gjorde en paus från turnerandet 2015. Nu så ger han sig ut på en turné igen. Ett av stoppen blir i Huskvarna Folkets Park.

– Jag tar mitt ansvar. Vi kan inte ha en så torr och het sommar till. Jag ger mej ut på turné igen sommar 19. Det kommer garanterat att regna. Överallt, Ulf Lundell i ett pressmeddelande.

Ulf Lundell är en av Sveriges mest folkkära artister. Med hits som ”Öppna landskap”, ”Hon gör mej galen”, ”(Oh la la) Jag vill ha dej”, ”Rom i regnet” och ”Stackars jack” (för att nämna några) har han i det närmaste gjort sig en del av den svenska folksjälen med sin musik.

– Det känns såklart väldigt bra. En levande legend! Kul att vi kan fortsätta med ännu en stark sommar med bland annat Laleh, Norlie & KKV och Ulf Lundell, säger Per-Magnus Söder från Huskvarna Folkets Park.

Senast Ulf Lundell var i trakterna var 2015 på Jönköpings Konserthus. Då tyckte tidningens recensent att det vore ett slöseri om musikern slutade.

Ulf Lundell kommer till Huskvarna Folkets Park 23 augusti. Biljetterna släpps 25 januari klockan 10.

Fotnot: I en tidigare version av texten stod det att Ulf Lundell gjorde spelningar hösten 2018. Det stämmer inte. Men för att parafrasera sångaren själv så kan en icke existerande spelning vara en spelning också.