Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pojke blev påkörd i Huskvarna

 
Blåljus
Visa alla artiklar

En pojke på cykel blev påkörd vid Järnvägsgränd på morgonen. Han fördes till sjukhus för kontroll. Polisen larmade senare om en lös hund i trafiken.

Larmet om olyckan kom vid 08.16 och enligt de första uppgifter är det en person som har blivit påkörd på Järnvägsgränd i Huskvarna.

– Det är en pojke på cykel som har blivit påkörd, men det är oklart om han behöver åka med ambulansen, säger Kenneth Hermansson, inre befäl vid räddningstjänsten i Jönköping.

Enligt polisens presstalesperson Monica Bergström har polis, ambulans samt räddningstjänst beordrades till platsen och polisen är på plats sedan 08.29.

Enligt tidningens reporter på plats så uppger räddningstjänsten att pojkens skadeläge är stabilt men att ambulansen tar med honom till sjukhus för kontroll för säkerhets skull.

Vid 08.42 larmas polisen av flera trafikanter som sett en lösspringande hund på E4, Vättersnäs, vid vägbygget mot Gränna. Ett flertal bilar rapporterades ha stannat till på platsen.

En halvtimme senare uppger polisens presstalesperson Thomas Agnevik att man inte har fått tag på hunden. Troligen har den försvunnit.

– Jag hörde att någon hade stannat och försökt att ta hand om hunden.