Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pojke förd till sjukhus – blev påkörd vid korsning

Artikel 17 av 17
#KanDuLova
Visa alla artiklar

En pojke i tioårsåldern blev vid 18.20-tiden på torsdagen påkörd av en bil i Huskvarna. Nästan samtidigt skadas passagerare på busslinje 1 efter en kraftig inbromsning.

Den påkörda pojken fördes enligt polisen till sjukhus med troligtvis lättare skador. Exakt hur olyckan skett finns det ingen information om, men polisen misstänker inget brott kring olyckan, enligt polisens presstalesperson Thomas Agnevik, vid region Öst.

En stund dessförinnan ska en stadsbuss ha bromsat häftigt på Torpagatan i Jönköping.

Fyra personer i bussen blev lindrigt drabbade. En ska ha smärta i ett knä och en annan ska ha smärta i nacken. Ingen behövde sjukhusvård, uppger polisen.

Orsaken till inbromsningen var att föraren försökte att undvika en krock med en bil vid bussen. Denne bilist har dock inte stannat kvar på platsen och polisen misstänker föraren för smitning.

Enligt polisens presstalesperson Thomas Agnevik finns ingen som är misstänkt och det kan vara svårt att styrka händelsen eftersom det faktiskt inte blev någon krock.