Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polis larmades till Dalvik – duo greps misstänkt för misshandel

Två män i 30-årsåldern greps misstänkta för misshandel efter ett bråk i en bostad natten mot lördagen. Händelsen inträffade på Dalvik i Jönköping.

Vid halv två-tiden natten mot lördagen fick polisen samtal om ett bråk på en adress på Dalviksringen. När patrullen kom till platsen fanns det tre män, alla i 30-årsåldern, i bostaden.

Vid tidpunkten ville ingen av de inblandade tala med polisen. Men polisen arbetade med ärendet under natten och det resulterade i att två män senare greps misstänkta för att ha misshandlat den tredje personen.

Polisen inledde en förundersökning om misshandel.

– Vid 06-tiden på morgonen valde åklagare att anhålla den ena mannen, på sannolika skäl misstänkt för misshandel. Det är möjligt att den andra gripne mannen går samma öde tillmötes, men ännu har inget sådant beslut kommit, säger polisens presstalesperson Erik Terneborn vid 08.30-tiden på lördagen.

Vid 15-tiden hade en vändning skett i ärendet. Då meddelade Erik Terneborn att den anhållne släppts från polisens förvar. Även den gripne mannen hade försatts på fri fot.

Det är oklart vad offret fick för skador i samband med händelsen. Polisen hade på lördagen inga uppgifter om den misshandlade mannen behövde föras till sjukhus.