Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen jagar maskerade rånare – här slog till de till

 
Blåljus
Visa alla artiklar

Vid 20-tiden på tisdagskvällen rånades servicebutiken vid Hammarvägen i Norrahammar. Rånarna var på onsdagsmorgonen fortfarande på fri fot.

Enligt polisens presstalesperson Thomas Agnevik slog rånarna till vid 20-tiden och hade något sorts tillhygge med sig.

– De fick tag på kontanter och cigaretter som jag har förstått det.

De båda männen var maskerade.

LÄS MER: Shahid blev hotad med kniv: "Jag flydde från butiken men de jagade efter"

Man i butiken chockades ordentligt av upplevelsen. ”Den drabbade mannen i butiken är upprörd och chockad men inte fysiskt skadad och inte i akut behov av vård,” skriver Thomas Agnevik på polisens hemsida.

Signalementet på männen är relativt vagt.

– Men vi är väldigt tacksamma för alla tips från vittnen. Vi tror att det var en del personer som var ute och rörde sig i området vid den tiden, säger Thomas Agnevik.

Butiken ligger vid Hammarvägen i centrala Norrahammar.

Vid 21-tiden hade polisen gjort en mängd kontroller, spårat och sökt med hund, men ännu hade arbetet inte gett något konkret resultat och det fanns ännu ingen misstänkt.

Polisen kommer att genomföra en kriminalteknisk undersökning av brottsplatsen. Tidig på onsdagsmorgonen meddelade polisen att man inte har något nytt att komma med i ärendet. Man har ännu inte kunnat knyta någon misstänkt efter rånet.