Det var en anhörig som kontaktade polisen. Nathalie skulle besöka den anhöriga i Malmö, men kom inte som planerat. Den anhöriga fick ett sms från Nathalie vid 12.00-tiden på lördagen.

– Kvinnan uppgav då att hon satt på tåget till Malmö, säger Monica Bergström, presstalesperson vid polisen i Region Öst.

Relaterat till artikeln

Eftersom polisen inte hade nått något resultat i sökandet efter Nathalie på måndagsmorgonen har de nu valt att ta hjälp av allmänheten.

– Vi jobbar brett i nuläget och samlar in så mycket information som vi kan från exempelvis sjukhus, vänner och jobbet, säger Monica Bergström.

Nathalie som anmälts försvunnen är 21 år, cirka 165 centimeter lång och har askblont hår. Hon kan vid försvinnandet ha varit klädd i en svart jacka, svarta sneakers och svarta byxor uppger polisen. Hon kan också ha burit en ryggsäck.

Polisen hade fått in en del tips under hela måndagen.

– Vi söker tips i Eksjö och Malmö, men också hela vägen däremellan, sa Monica Bergström under dagen.

Vid 22.30-tiden på kvällen uppgav polisens vakthavande befäl Torbjörn Lindqvist att polisen eventuellt hade hittat spår som kan ha kommit från Nathalie en bit utanför Eksjö. Nathalie hade dock inte hittats ännu.

En hundpatrull från Jönköping kopplades in i sökandet strax innan midnatt natten till tisdagen för att följa upp de eventuella spåren.

Polisen tar emot tips och iakttagelser på 114 14 eller direkt på en polisstation.

21-åriga Nathalie anmäldes försvunnen i lördags kväll

Foto Privat