Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen avslutar sökandet efter man i Brandstorp

 
Blåljus
Visa alla artiklar

Polisen efterlyste en man som försvunnit från sitt hem i Brandstorp. Under fredagskvällen var Missing people inkallad men han hade ännu inte hittats på lördagens morgon. På lördag förmiddag meddelade polisen att man blåser av sökinsatsen.

Vid 10-tiden på fredagen anmäldes en man försvunnen. Den 54-årig man som sågs senast i sitt hem norr om Brandstorp vid 22-tiden på torsdagen.

– Detta kom till oss vid 10-tiden på fredagsförmiddagen. Vi har gjort en del sökinsatser men behöver hjälp av allmänheten, sa Monica Bergström, polisen presstalesperson vid region Öst, på fredagen.

Polisen påbörjade sökandet efter mannen först omkring mannens bostad.

– Patruller är på plats och helikopter har sökt i luften men ska söka igen. Vi söker även med hundar och har också sökt på kända adresser och sjukhus, sa Monica Bergström på fredagen.

Missing People skulle sättas in under fredagskvällen för att söka efter mannen.

Polisen uppgav på lördagen att mannen ännu inte hittats.

– Vi har bestämt att avblåsa sökandet på lördagsförmiddagen, säger Erik Terneborn, polisens presstalesperson vid region Öst.

Anhöriga är informerade och polisen misstänker inget brott.

FOTNOT: Mannen är 54 år. Han beskrivs ha lång och smal kroppsbyggnad och ha grått hår och grått skägg. Mannen var klädd i en svart jacka, blå jeans, rödrutig skjorta och keps. På fötterna hade han kängor. Polisen tar gärna emot tips om den försvunna mannen på telefon 114 14 eller 112.

Artikeln publicerades ursprungligen 25/1-2019 kl. 17.49.