Alexander Berggren är numera en välkänd figur i Habo Wolley. Den fysiskt starka centern har spelat fyra säsonger i klubben och har nu skrivit på för ytterligare två år.

Berggren har under året gått en utbildning till personlig tränare och blir nu även fystränare i klubben.

Tillsammans med huvudtränare Dardan Lushtaku kommer han lägga upp säsongsplanering och utforma individuella träningsprogram till spelarna.

– Det känns riktigt kul att göra den här satsningen med Habo på två år. Jag tror att jag själv kan fortsätta utvecklas mycket och det ska bli en härlig utmaning att få ansvar för styrketräningen och därigenom utveckla hela laget. Jag trivs verkligen bra i klubben och samhället, vilket såklart är en stor fördel, säger Alexander Berggren till klubbens hemsida.

Sportchef Arvid Haag är väldigt nöjd med att Berggren fortsätter i Habo Wolley.

– Självklart är det ett gott betyg när någon väljer att fortsätta spela för Habo efter fyra år i klubben, och dessutom skriver på för två år direkt. Vi är väl medvetna om att Berggren hade flera erbjudanden från andra klubbar vilket gör det extra positivt att han ändå bestämde sig såhär pass tidigt. Jag har även fullt förtroende för att det kommer bli kanon med Berggren som ansvarig för fysträningen, och jag hoppas det ska ge resultat direkt både när det gäller fysisk kapacitet men också minskning av skador.

Habo Wolley har nu fem spelare i truppen. Tidigare har Johan Skoogh, Robin Råkeberg, William Wymark och Algot Danielsson presenterats.

Relaterat till artikeln