Råslätt gjorde ett starkt 2018 och slutade fyra i sin division 2-serie. Efter den starka prestationen lämnade tränaren Daniel Culha för ett nytt äventyr i den nyblivna seriekollegan HFF.

Nu står det alltså klart vem som ersätter Culha. Vladan Ladan heter RSK:s nye coach. Kontraktet gäller över kommande säsong, med möjlighet till förlängning.

– Jag är glad att det äntligen är klart och jag ser det som en mycket intressant och spännande uppgift framöver. Jag ser också fram emot att flytta till Jönköping och påbörja arbetet kring truppen. En händelserik säsong väntar, säger Vladan Ladan till RSK:s webbplats.

Ladan tvingades sluta spela fotboll på grund av skadeproblem och slog därför in på tränarkarriären ganska tidigt. Trots att han bara är 31 år har han redan hunnit med en hel del som tränare, skriver RSK på sin hemsida.

Ladan inledde i Östers IF:s U19-lag, har därefter hunnit med att träna seniorlagen Hvetlanda GIF, Linköping City och Motala AIF och har dessutom arbetat som akademichef i Åtvidabergs FF.

– Det känns som om vi är lika i tanken. Det klaffade direkt mellan klubben och Vladan, som är en modern och skicklig fotbollstränare. Det känns väldigt bra att vi har det här klart nu, säger RSK:s sportchef Simon Shahbaz.