På JP:s har många läsare valt att hylla HFF:s förre sportchef. En av JP-läsarna skriver: ”Sov i ro, Issa! Tack för allt du gjort för så många. Tankar till familjen”.

J-Södras ordförande Mats Tidstrand skriver på Facebook:

"Ikväll går våra tankar till Issa Iskander, hans familj och Husqvarna FF. Det gör ont i hjärtat".

Sulejman Saraljlic, tidigare målvakt i Råslätts SK, hedrar Issa Iskander på hans Facebook-sida:

"Idag förlorade vi en man som verkligen krigade varje dag för att göra saker i livet så bra som möjligt. Från jobbet till fotbollen till vänner och familj", skriver han bland annat.

Nöjesprofilen Ismet "Krylla" Bitici på sin Facebook:

"VILA I FRID - Issa Iskander, du eldsjäl från Råslätt som la ner hela din själ för fotbollen och sporten som du älskade! Du brukade kalla mig "Kung" när vi träffades - det var DU som var KUNG! Varma tankar till Maria, din familj och släkt".

På Issa Iskanders Facebooksida strömmar kommentarerna in. En av personerna skriver:

”Behöver inte säga ett ord om dig och ditt engagemang för Jönköpings föreningsliv och näringsliv egentligen, allt talar för sig själv. Det är bara en ära att ha lärt känna en så fantastisk godhjärtad förebild som dig.”

Husqvarna FF:s ordförande Stefan Axelsson säger till klubbens hemsida:

– Vi har inte bara förlorat en kunnig sportchef och energisk eldsjäl, vi har framförallt förlorat en kär vän. Våra tankar går nu till Issas familj och Maria, hans högt älskade fru.

Johan Orrenius, skribent på Fotbollsmagasinet Offside, skrev tidigare i somras ett längre om Issa Iskander och hans tuffa kamp mot sjukdomen. Nu skriver han på Twitter:

"En av de varmaste och mest energismittande människor jag träffat. Många kan vittna om samma sak. Helvetes helvete".