Det hela började med att KDU:s styrelseledamot Adam Davidsson gick ut på Twitter och kritiserade Stockholms Pridevecka.

"Ser i sociala medier att perversa veckan dragit i gång i Stockholm. Finns det nåt slags filter för att förskonas från uppdateringar därifrån?" skrev Adam Davidsson på Twitter, något som möttes av stark kritik, även från moderpartiets håll.

– Det är ett inlägg som KDU:s förbundsstyrelse inte står bakom. Det är både nedsättande och inte heller rättvisande. Vi har markerat detta för Adam Davidsson som är införstådd. Han förstår att det var ett dumt uttalande och han har också nu bett om ursäkt, sa Christian Carlsson, förbundsordförande för KDU, till efteråt.

Adam Davidsson drog då tillbaka sin tweet och bad om ursäkt i ett annat inlägg.

"Jag är ledsen om någon blev sårad eller kände sig nedvärderad av gårdagens tweet. Det var verkligen inte min mening" skrev Adam Danielsson på Twitter.

Men ursäkten var något som fick SD-politikern Henric Andersson, ledamot i kommunfullmäktige i Jönköping, att se rött, något som sajten var först att rapportera om.

Henric Andersson kallar Adam Davidsson för "fjant" och skriver som följande:

”Bad om ursäkt, vilken fjant! Prideveckan är pervers punkt slut. Stackars barn som kläs ut i perversa kläder tillsammans med vuxna som springer runt med dildos i pannan. Fega svenskar [...] Trött på er!"

Henric Andersson har tidigare uppmärksammats i media, då han och flera andra SD-toppar umgicks med en 2016.

Tidningen har varit i kontakt med Henric Andersson (SD) för en kommentar angående Facebookstatusen, men han har meddelat att han kommer kommentera händelsen vid ett senare tillfälle.