Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sekunddrama när Mullsjö vann mot Dalen

Sluta inte att spela förrän slutsignalen ljuder var Mullsjös paroll borta mot IBK Dalen och det betalade sig att kriga in i det sista. Mais kunde åka hem med två poäng i bagaget efter 7–6-seger efter förlängning.

Tätt, jämnt, spännande och målrikt. IBK Dalen och Mullsjö AIS bjöd publiken på det mesta i torsdagens möte i SSL.

Lagen följdes åt målmässigt under hela matchen. Dalen tog ledningen och Mullsjö kvitterade.

I slutminuterna gav Linus Holmgren hemmalaget ledningen med 6–5 och med mindre än två minuter kvar var förstås goda råd dyra för Mullsjö, som tog time out och samlade styrkorna.

Kvitteringstrenden som gällt tidigare under matchen såg ut att brytas när sekunderna tickade på utan att gästerna fick bollen i nät. Men när klockan visade 19.56 tryckte Sebastian Palmqvist in sin tredje boll för kvällen och ordnade förlängning.

Palmqvist var en av matchhjältarna, Jan Zaugg en annan. Zaugg såg med sitt andra mål till att fixa två poäng till Mais då han gjorde 6–7 1.31 in i förlängningen