Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Singelolycka på E4 söder om Gränna

Av okänd anledning körde en bilist av E4 mellan Huskvarna och Gränna. Det blev lite köer under bärgningen tidigt på måndagskvällen.

Singelolyckan skedde vid 17.30-tiden. Enligt räddningstjänstens ledningsoperatör i Jönköping fanns det två personer i bilen, men ingen av dem behövde följa med ambulansen som hade larmats till platsen.

– Det var begränsad framkomlighet i södergående riktning eftersom vägbanan behövde saneras efter olyckan. Bilen stod lite vid sidan om i väntan på bärgningsbil.

Innan räddningstjänsten hann få bort bildelar och skräp från den krockade bilen som lagt sig på vägen kom en bilist och körde in i detta, men enligt inre befäl vid räddningstjänsten i Jönköping gick det bra.

Olycksplatsen låg lite norr om Kaxholmen. Under bärgningsarbetet var det också en del svårigheter att ta sig förbi platsen.