Det som började så bra ledningsmål av Tommy Thelin slutade åter igen i moll sedan Örebro först kvitterat genom Nordin Gerzic på en snygg frispark och sedan tagit över i andra halvlek och avgjort genom ett nickmål av nyss inbytte Filip Rogic.

ÖSK-segern var med andra ord inte alls oförtjänt och när J-Södra nu hade en gyllene möjlighet att skaffa sig lite bättre läge i botten är det fortsatt nervigt runt strecken.

I det här läget hävdar jag alltså att J-Södra bör sälja Anton Cajtoft.

Det låter helt galet, det är ju nu J-Södra behöver sin målvaktsstjärna som bäst, kanske ni tänker.

Låt mig då förklara hur jag tänker.

Först och främst kanske det är på sin plats att slå fast att Anton Cajtoft är solklar etta mellan stolparna i J-Södramålet, även om han inte var riktigt på topp mot Örebro och jag tycker att han har en bit kvar till formen och framför allt stabiliteten som han hade före knäskadan han ådrog sig våren 2016.

Nåväl, på målvaktspositionen har J-Södra trots allt bra back up i form av både Evgeny Kobozev och Francisco Marmolejo.

Jag medger att det i det här utsatta läget är något av ett vågspel att göra sig av med sin bästa målvakt, en liten chansning helt enkelt, men jag ser det så här:

Om Anton Cajtoft vill och får vara skadefri kommer han förr eller senare vara en man för större uppgifter än spel i Jönköpings Södra.

Kontraktet med J-Södra sträcker sig till 2019 och klubben har i det här läget möjlighet att få en rejäl slant för sin målvaktsstjärna om rätt klubb skulle visa sig intresserad.

Och J-Södra behöver sannerligen både en och två rejäla slantar.

Klubben och framför allt laget har hittills gjort det mycket bra i allsvenskan med små medel men det finns gränser.

Dagens elitfotboll är business på hög nivå. Mycket pengar är ingen garanti för framgång men i längden går det å andra sidan inte att trolla fram resultat om kassaskåpet är tomt.

Att både J-Södra och Cajtoft har gått ut med att han blir kvar i J-Södra hela hösten tolkar jag mest som att det hittills inte har kommit in något tillräckligt intressant anbud.

För det är ju trots allt själv förutsättningen, att J-Södra och Cajtoft får ett konkret anbud att ta ställning till.

Om så sker, om Cajtoft tycker att det känns rätt och om budet inte är av skamkaraktär, ja då är det bara att slå till.