Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sjön gav måltider till sjukvårdspersonal

 
Coronaviruset 2020
Visa alla artiklar

Flera restauranger har på olika sätt velat visa sitt stöd till sjukvårdspersonalen som jobbar med bekämpningen och behandlingen av Covid-19. En av dem är Sjön som under torsdagen gav mat till personal vid sjukhustältet.

Förslaget kom från en gäst i restaurangen som personalen och ägarna gick igång på. Sagt och gjort så åkte de upp till sjukhustältet vid Ryhov och levererade ett tiotal luncher till personalen som var där.

– Vi vill finnas för de som hjälper till med vården och fördröjningen av förloppet av den här sjukdomen. Vi vill gärna göra våran del, säger Fred Lindberg från restaurangen.

För dagen var det Wetterhälsan som jobbade i tältet och Fred blev imponerad över det jobb de gjorde.

– All heder till Wetterhälsan, de gör ett stort jobb där, vi såg lite hur de jobbade. Man blir imponerad. Sjukvården lyfter sig verkligen när det behövs, säger Fred som säger att de kanske kan göra fler liknande saker framöver.