Fredric Fendrich har tagit klivet upp med sitt J-Södra. När han spelade i superettan hade han svårt att tro att han skulle få spela i allsvenskan med klubben. Nu har han gjort det i två säsonger, men nu är det slut, i alla fall för den här gången.

- Ett sådant här läge har jag inte upplevt tidigare. Det är en ny känsla och då får man lära sig av den här erfarenheten. Men det här vill jag aldrig mer vara med om, säger han.

Trots massivt spelövertag och mängder med chanser lyckades inte J-Södra besegra Trelleborg under söndagens match på Stadsparksvallen.

- Det är tomt. Det är tomt som fan...

- Men jag är ändå oerhört stolt över insatsen idag. Jag tänkte säga att vi gör det vi behöver idag, men det är det lilla sista som inte vill trilla in. Att vi inte får minst ett till mål i första halvlek är oerhört jobbigt.

Spelarna i J-Södra stängde in sig i omklädningsrummet och pratade med varandra efter matchen.

- Det var tomt och besviket där inne. Men vi är stolta och vi är ett gott gäng. Många kommer att vara vänner för livet och en del bästa vänner för livet. Då kan man ändå se varandra i ögonen och säga att vi gjorde allt vi kunde.

Nu väntar semester för spelarna innan förberedelserna inför nästa säsong tar vid. En säsong i superettan.

- Jag är fortfarande jäkligt sugen på att spela fotboll nästa år. Det är många av de äldre som är kvar och jag tror att det betyder jättemycket. Vi betyder mycket för varandra och vi har skapat ett band som inte många andra lag har tror jag, säger Fredric Fendrich.