Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skön seger för Sparks: ”Det defensiva spelet var en starkt bidragande faktor”

Wetterbygden Sparks tog en skön hemmaseger mot Eos efter en taktiskt väl genomförd match. – Superskönt, säger Sparks Emina Busatlija.

Wetterbygden Sparks vann tisdagskvällens hemmamatch mot Eos med 77–67. Hemmalaget följde sin matchplan och tog en skön seger inför ett längre uppehåll som nu stundar.

– Superskönt att vi vann den här matchen. Vårt defensiva spel var en starkt bidragande faktor till segern. Och så följde vi vår matchplan. Eos har en stor och skicklig spelare och så fort hon fick bollen så försökte vi krympa ytorna och göra det tätt för henne under korgen. Sedan tog vi många returer och gjorde så klart poäng framåt också. En bra insats, säger Wetterbygden Sparks Emina Busatlija.

Nu väntar en tid utan matchspel för Wetterbygden Sparks. Nästa SBL-match spelas den 15 februari, då det blir spel borta mot Visby.