Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skorna du inte kan vara utan i vår

Bröderna Leiner jobbar med att hitta rätt skor till din garderob. De är specialister på att kombinera skönt och snyggt. Här ger de sina bästa tips inför våren.

Är du osäker på vilka skor du ska ladda upp med inför den stundande våren? På Borgs Skor låter butiksägarna Markus och Fredrik din fot välja sko.

-Eftersom vi inte tillhör en kedja är vi helt fria att ta in skor som vi tycker om och som vi vet att våra kunder älskar. Varje sko är handplockad till vårt sortiment. Eftersom skosulan är det enda som ligger mellan foten och marken är bekvämligheten viktig, säger Markus.

-Man ska aldrig behöva göra avkall på utseendet. Vi har dessutom snygga skor som det går utmärkt att ha inlägg i, fyller Fredrik i.

Butikerna finns på gågatan i Eksjö samt Smedjegatan i Jönköping.

Här hittar du ditt nästa par skor

Så vilka skor måste man utrusta sig med?

-Våren är en årstid då vi är väldigt väderstyrda. En dag går det att ha på sig ett par lätta, luftiga skor och nästa dag är det kallt och regnigt. Därför har vi tre sorters skor vi skulle vilja rekommendera våra kunder att ha i garderoben.

För dam:

Sandaletten är ofrånkomlig nu när solen börjar titta fram. Finare sandaletter går att ha på jobbet och när luften börjar bli varmare ute måste man ge sina fötter luft.

Färgglada sneakers blir en accessoar och en färgklick till resten av din outfit. Den ger ett snyggt och häftigt uttryck och passar till allt ifrån kjol och klänning till jeans. Idag kan man välja sneakers istället för pumps.

Boots är vädertåliga och passar perfekt både på vägen till och på jobbet. Man kan välja en boots med lite klack för lite annan hållning och ännu stiligare look.

För herr:

Sneakers passar många klädstilar. Vare sig du klär dig mer dressat i kostym eller kortbyxor är sneakers sällan fel.

Dressad sko är perfekt för dig som inte identifierar dig med sneakers, har en dresscode att förhålla dig till eller helt enkelt bara vill klä upp dig. Under våren och sommaren kommer det dessutom garanterat att bli konfirmationer och bröllop att klä upp sig inför.

Boots fungerar både när det är halvtaskigt väder och när du jobbar inne. Dessutom är det snyggt och blir lite dressat. Boots fungerar under många årstider och är en bra investering som passar både jeans och kostym.