Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snyggaste mopederna visades i Mullsjö

I samband med Lions vårmarknad arrangerades en mopedutställning där Mullsjös snyggaste moped skulle koras.

Detta arrangerades i samarbete med mopedklubben Nåll Kåll Måppers från Sandhem och Ica Supermarket Ljungqvist i Mullsjö.

32 mopeder ställdes ut till allmänhetens beskådan, allmänheten fick då rösta fram sin favorit. Det enorma mopedutbudet bestod av veteranmopeder av varierande fabrikat, årsmodeller mellan 1952 - 1985 samt varierande skick. Där fanns allt mellan cykel med påhängsmotor till de senaste sportmopederna som avlutade eran i mitten på åttiotalet. Skicket på dessa ystra springare varierade även det mellan slitet bruksskick till topprenoverade i nyskick, precis som det skall vara.

En fin morot var att även de som röstade kunde vinna ett fint pris skänkt av ICA Ljungqvist. Detta lockade givetvis allmänheten och många var det som gick runt i det vackra vädret och beundrade de gamla klenoderna, valde ut sin favorit och deltog därmed i ett väldigt trevligt evenemang. 3e pris vanns av John Albers, med en Mustang Mamba 1972 års modell. 2a priset gick till Stefan Linder med en Puch Racing 1974 års modell. 1a priset gick till Anders Olesen med en Monark 1273, 1966 års modell.