HV71 är det enda laget med sex poäng efter två matcher och toppar tabellen. Linköping har inte inlett lika bra, bara två inspelade poäng på två matcher.

Nu gästar östgötarna Kinnarps Arena.

Jag hoppas att vi får en match som liknar premiären mot Djurgården. Att vi kommer ut och tar tag i det direkt från början och sätter hög press, säger HV-tränaren Johan Lindbom.

Ni tog en hel del utvisningar mot Brynäs, utvisningar som kunde ha stått er dyrt. Hur ska ni undvika att det händer igen?

Vi har pratat mycket om det och vi pratar om det hela tiden. Det är inte hållbart i längden att ta så många utvisningar.

Till lördagens match mot LHC får HV ett tillskott som sticker ut lite extra i truppen. Stjärnförvärvet Bill Sweatt kommer att gör SHL-premiär för HV.

Det är viktigt att han kommer in i det direkt. De enda matcherna han har spelat den här säsongen är de två CHL-matcherna han har varit med.

Hur mycket kommer du att matcha honom då?

Vi får se lite hur matchen artar sig och i vilken form han är i.

Under torsdagens match mot Brynäs saknades en hel del spelare i HV71. Kevin Stenlund, Linus Söderström, Oscar Sundh och Victor Ejdsell missade alla 4-2-segern i Gävle.

Några är tillbaka, andra inte.

Kevin Stenlund är inte tillbaka, Ejdsell är fortfarande ett frågetecken. Men jag tror att Linus Söderström är med igen. Dessutom kommer ju Oscar Sundh tillbaka från sin avstängning.