Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stöld av bilbatterier på Torsvik

Två personer gjorde på lördagseftermiddagen ett envarsgripande av en man som misstänks för stöld av bilbatterier från en skrotfirma på Torsvik. – Vi tar gärna emot tips om händelsen, säger Christian Sörman, förundersökningsledare på Jönköpingspolisen.

Polisen fick samtal om händelsen vid 14-tiden på lördagen. Händelsen skedde i anslutning till en skrotfirma på Torsvik utanför Jönköping. Mannen som är utländsk medborgare greps av polis och anhölls senare misstänkt för stöld.

Christian Sörman kan inte säga om mannen hade stulit något bilbatteri eller om han var i färd med att göra det när de båda personerna, som alltså inte är poliser, gjorde ett så kallat envarsgripande av honom. Han uppmanar folk som har sett något eller känner till något om stölden att höra av sig till polisen på telefonnummer 114 14.