Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Succémusikalen med Babblarna kommer till Jönköping

Efter 431 utsålda föreställningar landet över tar producenten och regissören My Blomqvist Olsberg upp Babblarna igen med en andra musikal. Ett turnéstoppen sker i Jönköping.

Under två år har ”Babblarna – Första Musikalen” turnerat från Kalix i norr till Ystad i söder. Efter 9000 mil på Sveriges vägar, publikrekord i kubik och över 170 000 överlyckliga barn var det dags att ta med Babblarna på ytterligare ett äventyr.

Nya uppsättningen heter ”Babblarna Andra Musikalen – Bibbel Babbel Bubbel” och har premiär under tidiga våren 2019.

Det blir en färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig upplevelse med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. En helt unik blandning av språklek och svängig musik, tal, tecken, sång och dans.

Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar. Bland andra ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Stompalång Tut Pling Sång” och ”Första Låten”.

Babblarna är ett färgglatt gäng som har tagit Sverige med storm, men de är mer än bara ett gäng skojiga sötnosar. De kan också hjälpa barn i deras tidiga språkutveckling. I Babblarnas värld, när barnen lyssnar och härmar Babblarna, utvecklas det egna språket.

Den 17 februari 2019 kommer musikalen till Jönköpings Konserthus för tre föreställningar.