Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svagt närkampsspel blev HFF:s fall

Det finns bra förluster och det finns dåliga förluster. Husqvarna FF:s 1–2 mot Nittorp var av det sistnämnda slaget. – Jag är besviken, säger HFF-tränaren Pelle Jansson.

Efter förra helgens förlust mot Jitex var HFF-tränare Jansson trots tre tappade poäng nöjd med insatsen mot topplaget. När Nittorp gästade Vapenvallen på söndagen var det inte ett lika taggat HFF som kom till spel.

– Det vi gör mot Jitex, hade vi spelat som mot Jitex i dag så hade vi ju vunnit. Det är ju det som är så tråkigt men vi är alla medvetna om det, säger Jansson.

Vad var det som inte stämde?

– Det är närkampsspelet. Vi kliver ju inte dit. Vi är i division 1 nu, vi är inte i tvåan och det är lite skillnad.

– Men det är bara att komma över den här matchen så fort som möjligt och går vidare.

Alma Öberg gav gästerna ledningen efter en dryg kvart, Johanna Nordh kvitterade strax före halvtid men i andra halvlek var Nittorp starkast och Öberg kunde avgöra med sitt andra mål för dagen.

– Vi gjorde i och för sig bra saker också. Malin Andersson var bra och Sarah Elnicky, Johanna Nordh, Lina Gasslander men det räcker inte att bara några spelare kliver fram, säger Jansson.