Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tätkänning för Eklöf i långloppsvärldscupen

Hallbyskidåkaren Johannes Eklöf gjorde bra i från sig i helgens tävling i långloppsvärldscupen. 24-åringen hängde med i täten hela vägen in i mål och var inblandad i en tuff spurtstrid.

I helgen avgjordes sexmilsloppet Kaiser Maximilian Lauf i österrikiska Seefeld. Tävlingen ingår i långloppsvärldscupen i skidor och med i tävlingen fanns Hallbys Johannes Eklöf, som i det här sammanhanget tävlar för Team Ramudden.

Eklöf fanns med i täten hela vägen in i mål och slutade till slut tolva efter en tuff spurtstrid. Hans tid landade på 2:30:22.5, vilket innebar att han var endast fem sekunder efter vinnaren Emil Persson från Lager 157 Ski Team.

Kommande helg fortsätter Johannes Eklöfs äventyr i långloppsvärldscupen, då 65-kilometersloppet La Diagonela avgörs i Schweiz. Helgen därpå blir det Sverigecupen i Falun där Johannes Eklöf ska köra i Hallbys färger.