Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tolfte raka förlusten för Waggeryd

Waggeryds IK får fortsätta vänta på poängen i division 2 Mellersta Götaland. På tisdagen kom den tolfte raka förlusten. Hemmalaget Hultsjö IF Atom vann med 4–1 (3–1).

Redan i den sjunde minuten i tisdagens division 2-match var Hultsjö Atom i förarsätet efter ett 1–0-mål.

Men Waggeryd kvitterade till 1–1 genom Elsa Åkerhag och gjorde en helt okej insats i den första halvleken, tycker lagets tränare Bengt Carlsson. WIK var dock i underläge med 1-3 efter matchens första 45 minuter.

– Ser man till spelet tycker jag att det blev alldeles för stora siffror och tittar man till tabellen, där vi är 20-25 poäng efter dem, speglar det inte heller hur det såg ut på planen. Jag kan inte säga att vi var det bättre laget, men vi gjorde det helt okej, säger Carlsson, som sedan fick se sitt lag släppa in ytterligare ett mål i den andra halvleken – en halvlek som han beskriver som väldigt jämn.

På lördagen spelar WIK hemma mot Smålandsstenars GoIF och efter den matchen väntar ett serieuppehåll. Trots att förlusterna har staplats på hög har inte Carlsson och hans lag tappat hoppet ännu.

– Vi kommer närmare och närmare och när vi spelar som bäst känner vi att vi inte borde ligga där vi ligger. Vi har inte det rätta flytet med oss och saknar lite självförtroende, men vi har inte gett upp hoppet och är fortfarande vid gott mod, säger Bengt Carlsson.