Svensk fastighetsförmedling, som är den största rikstäckande och oberoende mäklarfirman i Sverige, har utsett de fem främsta mäklarna under 2016 och på plats fem återfinns ett namn från Jönköping: Caroline Biselius.

Under 2016 har hon sålt fastigheter i Jönköpingsområdet för 266 786 000 kronor.

Det är såklart jättekul, man är ju ändå en tävlingsmänniska - men det är inte det som är min drivkraft, säger Caroline Biselius om listplaceringen.

Det primära för mig är att jag får äran och förtroendet att förmedla fastigheter.

Caroline Biselius har jobbat på Svensk fastighetsförmedling, som bland annat har kontor på Klostergatan i Jönköping, i fyra år. Hittills har hon främst fokuserat på försäljning av bostadsrätter, men hon har under den senaste tiden tagit sig an fler och fler villor och nyproduktion.

Även om mäklaryrket kan uppfattas som en enmansshow så vill Caroline Biselius understryka att hon är en del av ett större team och att den som anlitar henne också anlitar hela Svensk fastighetsförmedlings kontor.

Vi jobbar verkligen i ett team, utan mina kollegor skulle jag inte kunna prestera som jag gör. Vi hjälps åt och har hela tiden kunden i fokus, det är tillsammans som vi blir starka, säger hon.

Totalt sålde Svensk Fastighetsförmedlings 1200 mäklare bostäder för omkring 62 miljarder kronor under 2016. I topp placerade sig Jonas Wahlström, Örebro, därefter Emelie Johansson, Linköping, Johan Jansson, Linköping och Antonio Yuksel, Örebro.