Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trafikolycka vid Hälsohögskolan

 
Blåljus
Visa alla artiklar

En trafikolycka inträffade vid rondellen vid Högskolan i Jönköping. En personbil verkar ha blivit prejad av en lastbil och därpå kört in i ett räcke.

Larmet om olyckan kom in till SOS klockan 09.15 och gällde en bil som fått fronten intryckt. En person drabbades i olyckan men personen blev inte skadad, uppger räddningstjänsten.

Enligt såväl polisen som räddningstjänsten finns det uppgifter om att bilen hade blivit prejad alternativt påkörd av en lastbil, men möjligtvis utan att lastbilschauffören lade märke till det.

– Ingen är skadad, men bilen ska ha blivit lite upprepad på fronten, eller fått skador där, säger Björn Öberg, presstalesperson på polisen i Jönköping.

Olyckan skedde vid en av infarterna till rondellen och trafiken påverkades då det bara gick köra i ett körfält förbi olycksplatsen. Personbilen bärgades från platsen.