Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bilkrock vid Ekhagsrondellen – förare misstänks för brott

Två personbilar kolliderade vid Ekhagsrondellen i Jönköping tidigt på fredagsmorgonen. En av förarna fick en böteslapp för att ej ha iakttagit väjningsplikt.

SOS Alarm fick kännedom om olyckan vid 06.40-tiden på fredagens morgon. Då kom uppgifter om att två personbilar – med totalt två personer – varit inblandade i en krock vid Ekhagsrondellen i Jönköping.

– Räddningstjänsten är på plats och båda bilarna kommer att behöva bärgas från platsen. Däremot har ingen person behövt föras till sjukhus med ambulans, säger räddningstjänstens ledningsoperatör.

Enligt polisen klagade en av förarna på nacksmärtor – men det gjordes en bedömning på platsen att personen inte behövde transporteras till Länssjukhuset Ryhov.

En man i 60-årsåldern misstänks för brott och fick en böteslapp för att ej ha iakttagit väjningsplikten.

Under räddnings- och bärgningsarbetet rådde viss trafikstörning på platsen. Det var dock möjligt att passera bilarna som kolliderat.