Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tre bilar i krock utanför Kaxholmen

Tre bilar var inblandade i en olycka mellan Kaxholmen och Skärstad på tisdagseftermiddagen. En person fördes till sjukhus.

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till länsväg 993, i höjd med Drättinge, vid 15.30-tiden på tisdagen. Tre bilar var inblandade i en kökrock på platsen.

– Totalt fyra personer var inblandade men det var bara en person som fick följa med ambulans till sjukhus, säger Michael Simmeborn, inre befäl hos räddningstjänsten.

Skadeläget för personen som åkte till sjukhus är oklart.

Trafiken släppte förbi olycksplatsen växelvis, två bilar fick bärgas. Polisen uppger att en av förarna fick ordningsbot för att inte ha iakttagit väjningsplikt.

Strax därpå inträffade en krock mellan två bilar på Kaserngatan i Jönköping. Ingen person skadades vid den händelsen men en av bilarna bärgas från platsen, meddelar räddningstjänsten