Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trotjänare förlänger med Fagerhult Habo

Tillsammans har de gjort 337 tävlingsmatcher för Fagerhult Habo. Och fler blir det. Trotjänarna Pontus Mattlin och Efraim Björnell har förlängt sina kontrakt med klubben.

Pontus ”Mattan” Mattlin och Efraim "Efa" Björnell kommer fortsätta sina karriären i moderklubben Habo Fagerhult, det meddelande klubben på sin hemsida på lördagen.

– Att två så viktiga spelare som Pontus och Efa är klara för spel är mycket värdefullt för laget. Det hjälper de unga killarna att utvecklas i rätt takt och ger samtidigt en signal mot de spelare utifrån som funderar på att skriva på för oss att ta steget att spela hos oss. Två mycket viktiga signaturer, säger tränare Viktor Andersson till klubbens hemsida.

Pontus och Efraim om kommande säsong:

– Det ska bli en rolig säsong med ett par nya lag i serien. I år bör ambitionerna vara att vi ska vara med och slåss om de högre placeringarna i serien vilket blir väldigt intressant att se hur vi står oss gentemot de andra lagen.

Även sportchef Andreas Linderum var nöjd med förlängningarna.

– Ja, äntligen är det klart. Riktigt gött! Tävlingsinriktade pådrivare med stora Fagerhults hjärtan, kan det bli bättre? Med dessa påskrifter och med de vi redan har fått in och med ytterligare några som vi har kommit långt med i förhandlingarna så ser det riktigt bra ut. Det är nästan så man redan längtar till hösten, säger Linderum till hemsidan.

På måndag drar Fagerhult Habo igång sin försäsongsträning.