Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tung förlust i Toyota Cup-finalen för Husqvarna FF

Det här har inte varit Husqvarna FF:s höst. Först missade laget en kvalplats till division 1 i sista omgången och på torsdagen blev det finalförlust med 2–3 mot Räppe i Toyota Cup – efter förlängning.

Nej, HFF har inte haft fotbollsgudarna med sig den senaste tiden. Förlusten i Toyota Cup-finalen mot Räppe på Myresjöhus Arena var riktigt tung.

Petrus Kocadag gav HFF ledningen i första halvlek, en ledning som stod sig till halvtid. En kvart in på andra halvlek kvitterade Räppe på straff.

HFF svarade med att också göra ett straffmål. Petrus Kocadag blev nerdragen, tog hand om straffen själv och blev tvåmålsskytt.

Husqvarna såg ut att gå mot segern med i 93:e minuten kvitterade Räppe och matchen gick till förlängning, som bara vara fyra minuter gammal då den avgjordes när Räppe fick in ett 3–2-mål,

Närmast att få till en straffläggning var Tarek Alnator men hans frispark träffade ribban och HFF fick därmed nöja sig med ett silver i Smålandscupen.