Den 28 maj hittades två döda personer i en brinnande villa i Norrahammar. Både mannen och kvinnan som var i 70-årsåldern mördades innan branden startade, uppger polisen. Uppgifter visar också att det i anslutning till villan låg tomma flaskor med tändvätska.

Nu visar nya uppgifter till Jönköpings-Posten att den misstänkte dubbelmördaren, som är en välkänd företagare, hade affärskopplingar till det mördade paret. Enligt en väl initierad källa hade de under en tid haft affärskontakt.

Polisen är fortsatt förtegen om relationen mellan den misstänkta gärningsmannen och mordoffren.

Vi kollar på alla förutsättningar när det gäller hur relationen sett ut till det här paret. Vad vi fått fram kommer vi inte gå ut med, säger polisens presstalesman Tommy Thorngren.

Under tisdagen har polisen haft en kompletterande teknisk undersökning av villan där paret hittades döda.

Vi har fortsatta samtal med den misstänkte och förhör med andra som varit runt de inblandade. Sammantaget försöker vi få oss en bild av vad som har hänt, säger Tommy Thorngren.

Under dagen har mannens advokat Mats Erfors suttit med i förhören. Hur den misstänkte ställer sig till brottsanklagelserna är inte fastställt.

Personer som har varit nära den misstänkte har sagt till JP att beskedet att han var misstänkt Flera som har träffat mannen har gett en ungefär samstämmig bild: en seriös och trevlig kille.

Mannen har suttit anhållen sedan måndagsmorgonen den 8 juni och nu inväntar beslut om han ska häktas eller släppas på fri fot.