Jimmy Thelin har redan tackat för sig

Sent på torsdagskvällen publicerade att Östersund, allsvenskans succélag, är intresserade.

Östersunds ordförande Daniel Kindberg svarar enligt Sportbladet nekande via sms på frågan om Gojani, men J-Södras ordförande Mats Tidstrand bekräftar att andra klubbar har visat intresse.

– Vi är väl medvetna om det finns intresse för Robert från många klubbar. Däremot kommenterar jag inte eventuella konkreta förfrågningar eller inledda förhandlingar, säger Tidstrand till tidningen.

Enligt Sportbladet ska Robert Gojani vara en potentiell ersättare till Fouad Bachirou, som i sin tur kopplats ihop med svenska mästarna Malmö FF.

– Självklart ser vi över Roberts situation. Han har haft fantastiska år i Jönköping. Men samtidigt vill han fortsätta att utvecklas. Det är där vi är just nu, säger Gojanis agent Nima Modyr.

Gojani fick stort förtroende under Jimmy Thelin gångna säsongen i allsvenskan och startade i 24 av 25 matcher han var uttagen i.

Sedan tidigare har J-Södra gått skilda vägar med försvarskuggen André Calisir och målvakten Evgeny Kobozev . Det finns även frågetecken för Stefan Karlssons och Dzenis Kozicas fortsatta karriärer i gröntröjan.

√ JP har tidigare skrivit att Jörgen Wålemark