Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: Jallows flytt spricker

Alexander Jallow har varit nära en övergång till IFK Göteborg, men nu uppger både GP och GT att affären har spruckit.

Alexander Jallow, 21, har varit nära en övergång till IFK Göteborg. Enligt sajten Nya Blåvitt skulle övergångssumman landa på drygt fyra miljoner kronor.

Men nu verkar övergången spricka. De båda Göteborgstidningarna GP och GT erfar att övergången inte kommer att bli av i det här transferfönstret.

Samtidigt är Alexander Jallow uttagen i Jönköpings Södras matchtrupp till mötet med Syrianska i kväll.

– Det är lite 1+1 med att han spelar för J-Södra i kväll och då kommer han inte att tillhöra IFK Göteborg innan fönstret stänger, säger IFK Göteborgs assisterande sportchef Pontus Farnerud till Göteborgs-Posten.

GP uppger att Jallow, precis som JP-sporten skrivit tidigare, sagt hejdå till sina lagkamrater och att han även varit på läkarundersökning i Göteborg. Men enligt GP är det inte läkarundersökningen som fallerat utan det ska istället handla om att förhandlingarna strandat. Vad som i så fall gått fel är oklart.

Transferfönstret stänger på tisdagen. IFK Göteborg utesluter dock inte en eventuell övergång för Jallow i framtiden.

– Det är en spelare vi har följt under en period och en spelare vi kommer fortsätta att följa, säger Pontus Farnerud till GP.