Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: Mittfältare klar för J-Södra

På söndag avgörs det för J-Södra. Men redan nu har klubben gjort klart med ett nyförvärv till nästa säsong, uppger sajten Minboll.se.

Det ska röra sig om den snart 21-årige innermittfältaren Daniel Ljung. Han har tidigare representerat J-Södras ungdomslag men har de två senaste åren tillhört Assyriska IK.

Sedan tidigare är det klart att de båda Jönköpingsklubbarna ingått ett samarbetsavtal.

Smålandspostens fotbollssajt Minboll.se rapporterar att Daniel Ljung kommer att representera J-Södra 2020. Under årets säsong i söderettan har mittfältaren gjort fem mål.

Assyriskas ordförande Gabriel Remmo är fåordig kring uppgifterna om Ljung och om eventuella förändringar i lagets trupp.

– Det får stå för dem, både vi och J-Södra har en match kvar i seriespelet. Vi vill ta allt det där efter säsongen. Det jag kan säga är att det hela tiden pågår samtal kring olika spelare och att det kommer hända spännande grejer.

FOTNOT: JP-sporten har även sökt J-Södras sportchef Andreas Jankevics.