Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi behöver alla varandra

Nyligen har det varit en ekumenisk gudstjänst i Missionskyrkan i Långviksmon där bland annat Björna och Trehörningsjö kyrkokörer deltog. Det kändes fint.
Om vi ser till den service de tre orterna tillsammans kan erbjuda och om vi alla verkligen går in för att samarbeta och gynna varandras verksamheter skulle många resor till stan besparas i både tid och pengar.
Butiker skulle våga utöka sitt sortiment om bara efterfrågan finns. Vi skulle ha alla möjligheter att utveckla detta område genom att stödja och komplettera varandra. För att nämna bara några serviceställen.
I Björna har vi Bäcklunds järnhandel, i Långviksmon finns Stegbo möbler och i Trehörningsjö erbjuds frisk- och sjukvård samt rehabilitering genom vårdcentralen och hälsopoolen. Varje ort har därutöver mycket mer att erbjuda.
Läste i ÖA häromdagen att rekrytering av en ordinarie läkare till vårdcentralen i Trehörningsjö pågår. Glädjande.


OPTIMISTISK
TREHÖRNINGSJÖBO

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel