Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Vi kommer att överklaga”

Obegripligt och skamligt.

Det var åsikter som hördes från Wildlands läger i går.

– Naturligtvis kommer vi att överklaga, säger ­Mathias Stuifbergen och Mats Andersson.

Ännu en gång har Wildland särbehandlats av Ånge kommun i negativ riktning. Det anser bolagets Mathias Stuifbergen och utbildningssamordnaren Mats Andersson.

– Varför ifrågasätter man inte det andra anbudet också? Är det ingen som tittar uppåt, undrar de båda, och visar ett räkneexempel i konkurrentens anbud som ger en timkostnad för en lärare med 28 000 kronor.

De ifrågasätter också hur Bobergsgymnasiet redan två veckor innan beslutet gick ut på sin hemsida och berättade om att man hade Doctus som samarbetspart.

– Var det här bestämt redan i förväg, undrar Mats Andersson.

Att deras eget anbud ligger så markant mycket lägre förklarar de med att de redan har tillgång till det mesta.

– Det blir inga extra omkostnader utan vi kommer hyra allt per timme, förklarar Mathias Stuifbergen.

Att politikerna hänvisar till Kjell Grips varningar tycker båda är mycket märkligt och ett agerande som bara gör situationen värre.

– Vi kommer överklaga, och får vi rätt då så kommer nog bli svårt att samarbeta med Kjell Grip om det är så här han tycker om oss, avslutar Mathias Stuifbergen.