Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi vill berätta din historia – hör av dig till mig

Känner du några blivande föräldrar, har en allra bästa vän eller vet någon i skolans värld som är värd att uppmärksamma? Nu efterlyser Släkt & vänner intressanta och spännande personer att skriva om.

Varje vecka berättar Jönköpings-Posten om människor och livsöden, på JP.se och i tidningen. Vad vill du läsa om och om vem?

I höstas gläntade vi på dörren till några spännande och unika hem - Hem med historia. Den serien fortsätter vi under våren. Känner du till något hem att besöka eller bor du kanske i ett själv?

Bästa vänner

Oavsett ålder, kön eller bakgrund har de flesta någon i sin närhet som betyder lite extra. Någon du lärde känna som liten, kanske så sent som i början av året eller en kompis du umgicks med för länge sedan men som plötsligt dök upp och nu finns där igen.

Bästa vänner är en ny serie vi planerar inför våren. Vem tycker du att vi ska skriva om?

Blivande föräldrar

Skolan är något nästan alla har en relation till vare sig du är elev, mamma, pappa eller mor- eller farförälder. Vet du någon i skolans värld som borde uppmärksammas? En pedagog som betyder mycket, en kollega som gör det lilla extra eller kanske minns du fortfarande din första lärare som det var i går?

Vi passar dessutom på att efterlysa er som går i väntans tider. Skulle du som blivande förälder vilja träffa oss och låta tidningen följa med på er resa det första året?

Hör av er till tidningen på [email protected] eller 036-304173.