Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vill vara bäst på näringsliv: Nu kommer den nya tidningen

Målet är att vara bäst på lokala ekonominyheter och för att uppnå det satsar Hall Media på att utöka näringslivsredaktionen med 100 procent och på att göra en bilaga med affärs- och ekonominyheter från hela vårt företagsamma län.

Hall Medias tidningar har under våren satsat på att ge läsarna mer nyheter om näringslivet i Jönköpings län och sedan ett tag tillbaka är redaktionen utökad från en till två reportrar som granskar och bevakar affärer, ekonomi och företagande.

Nu kommer du som läser papperstidningen eller e-tidningen att få ta del av ännu mer ekonomijournalistik genom att tidningen en gång i månaden levererar fördjupningar, reportage och nyheter i en bilaga.

– Att erbjuda vår publik i alla kanaler bred och fördjupande ekonomijournalistik, krönikor och analyser i ett län där entreprenörskap och handel är viktiga beståndsdelar i det rika näringslivet är ett enormt viktigt fokus för oss, säger Marie Johansson Flyckt, utgåvechef på Hall Media.

– Vi vill att våra prenumeranter ska känna att de är viktiga för oss och med bilagan hoppas vi ge dem ytterligare läs- och mervärde en gång i månaden.

Cecilia Nilsen Palm är en av de reportrar som bevakar länets näringsliv och hon har byggt upp ett nätverk av kontakter för att få insyn och tips om vad som händer i näringslivet i länet.

– Tanken är att vi i bilagan bland annat ska berätta om aktuella trender i det lokala näringslivet. I det första numret kommer vi till exempel att kika närmare på fenomenet Reko-ringar som engagerar många småföretagare här i länet, säger hon.

– Vi kommer också att göra stora reportage om intressanta profiler. Först ut är en stor intervju med Consids vd Peter Hellgren.

Även krönikor, konsumentfrågor och listan över konkurser och nya företag i länet är exempel på sådant som kommer att vara återkommande inslag i bilagan.

LÄS MER: De satsar på länets näringslivsfrågor