Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Villa avspärrad – polishund kallas in: ”Det är väldigt uppenbart”

En villa på Ekhagen har drabbats av inbrott. Polisen spärrade av huset under lördagen för att leta efter spår från tjuvarna. – Ibland är det så att gärningspersonerna har tappat något som de har på sig, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik.

Det var vid 08.40-tiden på lördagsmorgonen som polisen larmades ut till en adress på Ekhagen, där en privatperson precis hade upptäckt att grannhuset drabbats av inbrott.

– Den här familjen som bor i villan är bortresta, och när grannen skulle hämta deras post såg personen att det var någon konstigt med ett fönster. När grannen gick fram till fönstret för att kolla läget upptäckte man att någon hade varit inne i huset, säger Thomas Agnevik.

Det var, enligt Agnevik, extremt rörigt i huset efter tjuvarnas framfart. Det är dock oklart vad de fick med sig från inbrottet.

– Jag har ingen information om det än, det får vi se. Men det är väldigt uppenbart att någon har varit inne i huset, säger Agnevik.

Polisen spärrade av villan i väntan på en teknisk undersökning. Man skulle även undersöka brottsplatsen med hund.

– Det är närmast rutin att vi gör det. Ibland är det så att gärningspersonerna har tappat något som de har på sig, då är det bra att vi har hundar som söker efter spår.

Det finns i nuläget ingen misstänkt.