Annons

Firarhörnan – Bebisnytt, Fotostudio

NYHET! Tid för fotografering bokas endast via timecenter.se/firarhornan

Observera att det är endast bokade tider som gäller och att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot drop-in besök.

Tänk på: en bokning per firarbarn.

Ni hittar oss på Skolgatan 24, JP-huset.

Tel. Växel 036-30 40 50.

E-post  firarhornan@jonkopingsposten.se

Fotograferingen måste ske senast en vecka före födelsedagen/publiceringsdagen. Boka därför fotografering av ert firarbarn och nyfödda i god tid.

Födelsedagsbarnen publiceras endast på sin födelsedag, inte i efterhand. Vi publicerar endast en bild på varje barn. Publiceringen är kostnadsfri i tidningen då bilden är tagen av vår studiofotograf.

Beställ dina foton i vår bildshop och få den levererad direkt hem. Registrera en e-postadress vid fotograferingen på Jönköpings-Posten så får du ett inlogg till ditt personliga konto inom 5-7 arbetsdagar.

Till bildshopen

Tänk på att ditt konto baseras på den e-postadress du uppger. Därför är det viktigt att du uppger samma adress vid varje fototillfälle för att få samtliga bilder på samma konto.

Vill du använda egen bild till Firarhörnan?
Då går du in på vår Annonsshop och bokar din annons.

Pris: 69 kr.

Boka annonsen senast kl. 12 en vecka före födelsedagen/publiceringsdagen. Födelsedagsbarnen publiceras endast på sin födelsedag, inte i efterhand. Vi publicerar endast en bild på varje barn.

Obs! Vi tar ej emot inskickade bilder via post till Firarhörnan.

Grattis – för barn och vuxna

En annons under rubriken Grattis är för dig som vill fira barn eller vuxen, födelsedag, namnsdag, bröllopsdag, mors dag, fars dag, examen – ja det finns mycket att fira!

Grattis-annonsen bokar du enkelt och smidigt här i vår Annonsshop.
Annons från 149 kr.